Eva Pons. La cantant del grup mostra orgullosa la portada del disc - Raquel

TW
0

El grup Eva Sons està d'estrena. El seu primer disc, "Passen els anys...", és a la venda des de fa uns dies. Aquest divendres el presentaran al Centre Cultural Sant Diego d'Alaior.

El concert, que començarà a les 21 hores, comptarà amb diversos músics convidats com Pau Cardona (violoncel), Nasi Comellas (guitarra), "Els Palmeros" (Estrella Pino i Juan Morales) o Toni Sintes, productor d'aquest treball que col·laborarà al tema "Gira".

L'actuació té un preu d'entrada de 5 euros, però la cantant Eva Pons, adverteix que "qui compri el cd tindrà una entrada de franc". "Som conscients que hi ha gent que potser ja l'ha comprat, així que només presentant el treball ja es podrà accedir gratuitament", apunta.
Víctor Ameller (violí), Nico Guasch (guitarra espanyola i cors), David Moll (guitarra espanyola i acústica, i cors) i Fanny Taltavull (flauta travessera) són la resta de membres d'Eva Sons. El treball comprèn 11 temes que seran interpretats a l'actuació del divendres, a més d'avançar al públic noves cançons que ja formen part del nou repertori.

"La gravació del disc ha estat un repte per a tots, per fi hem fet realitat el nostre somni", clou Eva Pons. El proper 13 de juliol sonaran al Mercat de Nit d'Alaior.