Campió. Huesudo II s’alçà com a campió adult de raça espanyola. - M.P:F.

TW
0

El recinte firal des Mercadal va acollir ahir la darrera jornada de la I Mostra de Cavalls de Pura Raça Espanyola, un esdeveniment que pretén retre homenatge a un cavall noble, elegant i purament espanyol.

Malgrat la meteorologia amenaçava amb deslluir la jornada, finalment, tot i les ràfegues de vent, l'Associació organitzadora esPRE va poder clausurar aquesta primera edició amb bon sabor de boca.

Amb una nodrida representació política i una important afluència de públic, la convocatòria d'ahir va servir per lliurar els trofeus i, sobre tot, elegir els campions de la raça després que el jutge nacional Arcadio de Senillosa avalués i seleccionés els millors exemplars. Així, Huesudo II, propietat dels Germans Rotger Ontiveros s'alçà com campió adult de raça espanyola i Impecable SR de Miguel Ángel Pons Mascaró com a la millor euga adulta.

L'esdeveniment va acabar amb un espectacle carregat de color i molta professionalitat. El pública va poder gaudir d'un carrusel de doma clàssica a càrrec dels alumnes d'Equisport, un reprís de doma menorquina protagonitzat per en Lluc Gomila amb en Xayan, campió de Menorca de doma menorquina, un pas a dos a càrrec de Bàrbara Lluch i Miquel Borràs, un reprís de doma clàssica de Cristina Torrent, un carrusel de carruatges i finalment, un volteig, també a càrrec dels alumnes d'Equisport.