Intervenció. Torrent Vivó i Esperança Rotger van iniciar el passat diumenge l’activitat - Hotel Audax

TW
0

Amb l'inici de la temporada l'hotel Audax de Cala Galdana reactiva el seu impuls a la cultura illenca. L'establiment acaba d'encetar un nou programa d'art que tindrà lloc cada diumenge al fosquet en el Blue Cafè. L'objectiu d'aquesta iniciativa és el reforç del compromís de la cadena Artiem Hotels amb la cultura i l'art. Ja fa temps que l'Audax començà a moure's en aquesta línia, un propòsit de promoció artística que l'any passat executà amb la galeria Xibau de Ferreries.

El passat diumenge tingué lloc l'estrena amb la proposta "Paintings to piano", esdeveniment que comptà amb la pintura en directe de l'artista Pepe Torrent Vivó sota l'acompanyament al piano d'Esperança Rotger. "Les creacions al moment són tot un repte, però la veritat és que la música d'Esperança ajuda molt", comenta el pintor.

El director de l'hotel, Víctor Mayans, explica com la iniciativa s'acull a la perfecció a l'espai del Blue Cafè. La recent reforma realitzada per l'establiment, que ha dotat l'hotel d'un nou ambient on hi ha cabuda per a una zona chill out, implica un espai idoni per a desenvolupar aquest tipus d'activitats socioculturals.

"Tractem de promocionar als artistes joves de l'Illa i alhora de convidar el públic en general, en especial el menorquí, a gaudir d'un fosquet diferent envoltat d'art", senyala Mayans. En aquest sentit, la proposta de Torrent Vivó i Esperança Rotger es mantindrà de moment tots els diumenges, si bé la direcció continua fent passes per ampliar l'oferta amb sessions de dj's i amb la participació d'altres músics i pintors al llarg de tota la temporada.

Mayans recalca que la idea és que els esdeveniments tenguin lloc al nou chill out.