TW
0

Aquests dos darrers caps de setmana el Grup de Teatre de Sant Miquel encapçalats per na Mari Genestar han tornat sorprendre posant en escena l'obra de teatre "Na Ventafocs". Hi deim sorprendre perquè tot i ser un grup de teatre amateur i comptant amb pocs recursos han ofert una obra del més alt nivell. Tothom ha sortit de la representació amb el bon gust de boca d'haver vist una excel·lent obra de teatre familiar, una obra apta per tot tipus de públic.

Davant un públic entregat al millor teatre familiar que sens dubte es pot veure avui en dia. Tots els actors i actrius ens transporten a la tendresa en estat pur de na Ventafocs, la hipocresia i males intencions reflectides en la madrastra i les germanastres de na Ventafocs, la nostàlgia de l'infantessa que es perd, representada per la fada, el valor de l'amistat amb els amics de na Ventafocs i també el de saber mirar més enllà del que ens envolta, en l'escena del bosc o en els nobles que omplen de color el palau amb els seus balls.

L'èxit aconseguit en les diferents representacions de "Na Ventafocs i els seus amics" ha estat possible gràcies al gran equip que formen el Grup de Teatre de Sant Miquel, en el que no només hi ha els 33 actors i actrius, sinó també vuit 8 tècnics (luminotècnia, vestuari, regidors i tramoia, control de so, perruqueria i maquillatge). A més a més, l'escenografia també ha jugat un paper destacat en aquesta representació teatral.

En definitiva, tot en el seu conjunt ha fet possible que el públic es veiés transportat des del palau al bosc encantat o be la casa de na Blanca, afavorint la sensació que tot transcorre com si realment siguis dins el conte.

Companyia
El teatre de Sant Miquel es troba en el cor del casc antic de Ciutadella. Les seves antigues parets han vist i veuen passar moltes persones cadascuna compaginant la seva feina o els seus estudis però tots donant el millor de si mateixos per fer possible dignificar uns valors que ens son transmesos a través del teatre.