Mostra. Com a cloenda del curs, el col·lectiu juvenil va preparar les carotes que estaran exposades fins el proper 17 de juny - JB

TW
0

Un total de 34 carotes pintades pels joves del centre juvenil salesià "Gent Jove" en la secció DOSA (es a dir, a partir d'ESO), es troben exposades des de dissabte i fins el proper 17 de Juny, al local social de l'Unió d'Antics Alumes de Don Bosco. La inauguració de l'exposició va comptar amb la presencia del caixer fadrí, el caixer casat, el fabioler, el president i membres de la nova junta directiva de l' UAASS, la presidenta de l'APIMA, el director dels salesians, Narcis Frigola i el salesià Juan Pi.

En el decurs de l'acte dirigit per la responsable de Centre Juvenil, Joana Bagur, els convidats van fer entrega a cada jove d'una aluda de Sant Joan com agraïment a les obres realitzades. Seguidament van servir un refrigeri a la sala de música del col.legi aprofitant també per fer la cloenda del curs 2010- 2011 del Centre Juvenil i per agrair el voluntariat de tots els monitors, responsables i encarregats per la feina feta a favor dels joves.

L'agraïment es feu extensiu a totes les persones externes al centre , que de forma altruista han ajudat a realitzar algunes de les activitats.

El col·lectiu juvenil ha desenvolupat 34 activitats de tota mena de la mà de set monitors i responsables, cada dissabte de 20 a 22 hores i dirigides a 50 joves a partir de primer d' ESO.