TW
0

25 persones van participar el passat diumenge en la jornada de neteja a Cala'n Busquets organitzada pel Club Nàutic de Ciutadella. L'activitat va començar a les nou del matí i es va perllongar durant tres hores en què els voluntaris van retirar i recollir deixalles i residus que s'havien anant acumulant tant al fons marí com a les voreres i accessos a la cala.

Del fons se n'ocuparen alguns socis que formen part de la Secció d'Escafandrisme del Club i que van trobar entre d'altres coses rodes, ferralla, carrets de supermercat, llaunes i plàstics. Mentrestant, fora de l'aigua es retiraven objectes diversos i matolls que obstruïen els accessos. En acabar, el col·lectiu quedava satisfet de la iniciativa i del seu resultat i agraïa la col·laboració de tothom.

Aquest tipus d'accions s'inclou en el programa d'activitats que el Club Nàutic de Ciutadella desenvolupa cada any i que com a fita més destacada del present any l'organització dels campionats de Balears de les classes optimist i laser. D'aquest programa es va donar compte en la darrera assemblea extraordinària de l'entitat celebrada el passat mes de maig en què també es va informar que el Club Nàutic ha estat nomenat seu de la Copa d'Espanya de Platú 25 per a l'any vinent.

A més a més, els setanta socis van conèixer el balanç econòmic de l'exercici passat i el pressupost d'enguany, a més de conèixer els projectes de futur i les inversions que tirarà endavant el club a conseqüència de la reordenació del port vell de Ciutadella per la posada en marxa del dic de Son Blanc.