Concurs. Alumnes de La Salle Mahón - Gemma Andreu

TW
0

Els alumnes Mauricio Miranda, que cursa cinquè al CEIP Castell de Santa Àgueda, a Ferreries, i Elena Lorente, que cursa primer d'ESO al CC La Salle, de Maó, van rebre ahir els premis com a guanyadors del concurs "Per tu i per a tots" en dibuix i fotografia, respectivament.

Més de 600 alumnes de cinc centres educatius de Menorca han participat en aquest certamen, impulsat per la Conselleria d'Educació i Cultura del Govern balear i l'Obra Social Sa Nostra, que pretén fomentar els valors de la solidaritat, l'altruisme i el compromís social, promoure la tolerància i el respecte als drets humans i sensibilitzar la comunitat educativa vers la igualtat d'oportunitats.

El primer premi obtingut per Mauricio Miranda en la modalitat de dibuix va consistir en una consola Wii, mentre que Elena Lorente, guanyadora de la modalitat de fotografia, va rebre una càmera fotogràfica digital. A més, les aules dels alumnes guardonats van ser premiades amb la participació en una de les propostes del Programa d'activitats eductives de Sa Nostra.

Per altra banda, l'Obra Social de Sa Nostra va lliurar un xec per import de 1.000 euros a Caritas Diocesana de Menorca, en el transcurs de l'acte celebrat a La Salle de Maó.

Els actes van comptar amb l'assistència del director general d'Innovació i Formació del Professorat, Miquel Perelló, el delegat d'Educació a Menorca, Joan Coll, i el subdirector general de Sa Nostra, Llorenç Julià.