La decoració floral també va arribar als carrers i mostradors del comerços - T.S.

TW
0

Les escoles Cor de Maria, Sant Josep, Mateu Fontirroig, Antoni Juan i Sa Graduada s'afegeixen avui a la celebració del Maó+flors, amb la instal·lació d'un mural floral a la zona final de s'Arravaleta amb el Carrer del Carme.

Per la seva part, els alumnes de segon curs d'ESO de l'institut Cap de Llevant van por ahir a terme al Claustre del Carme, entre les 9.30 i les 13.00 hores, el muntatge del projecte que han elaborat sobre la fira medieval, amb referències als enginys, remeis, jocs, danses i conta-contes de l'època.

El Centre de Persones Majors del Consell i l'Ajuntament inauguren a les 18 hores, a la sala d'exposicions de la Caixa una mostra de plantes, flors i cactus, amb el lliurament dels premis del concurs. L'exposició es podrà visitar demà i diumenge, de les 10 a les 14 hores i de les 17 a les 21 hores.

Mitja hora després, l'Ajuntament inaugurarà també a la mateixa sala l'exposició del concurs de fotografia Maó+flors, que romandrà oberta fins el diumenge amb idèntic horari que l'anterior.

El grup de música tradicional Bastió de s'Illa oferirà a les 19.30 hores un concert que tindrà lloc a la rotonda des Pinzell, a la cruïlla dels carrers Sant Esteve i Miquel de Verí.

Acció Cultural de Menorca ha organitzat per avui, a les 21 hores, la lectura de contes de Pau Faner, a càrrec de diferents escriptors de l'Illa, acte que es celebrarà a Ca'n Victory, al Camí des Castell.

Dissabte matí

Els actes seguiran amb la fira d'artesania al pati del Claustre del Carme (10 hores), l'exposició de bonsais al Palau Febrer ( 10.30 hores), la II Mostra de Patchwork al Carrer de ses Moreres (10.30 hores), l'espectacle de dansa a la plaça Conquesta (11 hores) i plaça de la Miranda ( 11.30 hores) i, a partir de les 12 hores, cercavila de la Banda de Música de Maó, primera passejada amb barret i degustació de cuina japonesa a sa Plaça.