TW
0

Els núvols i les gotes d'aigua no van poder deslluir el primer replec de cavalls organitzat al barri des Cavallitos per l'Associació de Vesins. Per a l'ocasió, la plaça Princesa Joana es vestí de festa amb una estora d'arena i amb l'ambientació de música festiva. Tots els residents i visitants que s'apuntaren esperaven l'arribada dels cavalls, com a preludi de l'arribada de Sant Joan.

Un grup de genets i cavallers de la festa es concentraren per fer disfrutar grans i petits amb els bots amb la música del "Jaleo". No hi mancaren les arronsades, com tampoc les capadetes, reclamades pels més petits.

L'olor a cavall exaltà l'ambient i la visió dels animals en moviment va fer reviure al públic la imminent arribada de Sant Joan. Es respiraven les ganes de bulla, la il·lusió per a l'arribada de la festa.

L'associació va muntar una paradeta per a la venda de menjar i begudes per a sufragar les despeses de l'organització de la trobada de cavalls. El replec des Cavallitos, el tercer que s'organitza a Ciutadella fins avui, enceta l'intens programa d'activitats que sorgeixen espontàniament per a preparar l'arribada de Sant Joan. El replecs continuaran aquest i els propers caps de setmana. No sols serveixen per animar l'ambient i fer entrar les ganes de festa, sinó també com a entrenament per als cavalls i genets per a preparar-se per a la qualcada.