Equip ben avingut. Damià Bosch (director escènic) i Josep Colom (director musical) amb el grup d’actors de "Foc i Fum" d’enguany, que organitza el Cercle Artístic de Ciutadella - Cris

TW
0

Hi ha un únic "Foc i Fum" que va escriure mestre Joan Benejam, però la interpretació i posada en escena de l'obra depèn cada any del director escènic. Enguany aquest repte recau en Damià Bosch, qui amb entusiasme debuta en la direcció.

Compta amb un excel·lent equip per aconseguir transmetre un "Foc i Fum" autèntic i humà, com els protagonistes que recreà Joan Benejam a finals del segle XIX.

Bosch s'ha proposat apropar els personatges i la història al públic: que els espectadors visquin i s'identifiquin amb les emocions dels protagonistes. Per açò, ha fet un gir de 180 graus de l'escenari tradicional, amb el qual la platea figura que és l'escenari de la plaça o des Pla de Sant Joan per a que el públic es senti dins "Foc i Fum".

Els actors han treballat d'ençà el març per a oferir una interpretació natural, sense excés de teatralitat, el que conferirà més realisme a uns personatges que comparteixen amb els espectadors passions i emocions que són intemporals.

Per a Damià Bosch estrenar-se en la direcció de "Foc i Fum" és una satisfacció, un honor i un repte, però es queda amb la vivència compartida amb el seu equip i totes les persones que faran possible la sarsuela santjoanera, que enguany organitza el Cercle Artístic.

La direcció musical anirà a càrrec de Josep Colom. Serà la tercera vegada que dirigeix la sarsuela que composà mestre Francesc Rosselló i que interpretarà una orquestra de 26 músics. El públic exigent de Ciutadella espera amb delit l'estrena, i amb el treball entusiasta de tot l'equip, segur que "Foc i Fum" enguany no defraudarà.