TW
0

L'escoleta Es Mussol va viure ahir el seu particular Sant Joan. Els fillets i filletes representaren la Comitiva des Be, vestits de fabioler, homo des be, caixers pagesos, caixer casat, caixer fadrí, caixer senyor i capellana.

No hi mancaren les parelles de policies locals i de guàrdies civils. La representació de Sant Joan en petit va ser molt divertida i despertà la curiositat d'un nombrós grup d'avis i àvies i pares i mares que no es van voler perdre un Sant Joan tan especial.

La comitiva anà acompanyada per la resta de fillets, que actuaren com a cavallers. Els 24 alumnes de 2 i 3 anys experimentaren la representació de Sant Joan com un joc i una diversió. No hi mancà Es Be, un anyellet de Son Àngel, que va ser duit a les espatlles d'un dels fillets.

L'escoleta Es Mussol du una dècada celebrant el petit Sant Joan, com una forma per a que els fillets i les filletes coneguin la festa des de petits. Els alumnes aprenen a tocar el tambor i el fabiol i a conèixer els elements més destacats de la vestimenta de cada un. Però els qui més disfruten, els majors.