El repartiment d’arena va començar ahir i finalitzarà avui. - Arxiu

TW
0

L'arena que fa possible la seguretat de determinats actes de la qualcada de caixers i cavallers s'abocarà en la matinada de la nit de demà al dijous, entre les dues i les sis hores. Així ho ha disposat l'Ajuntament de Ciutadella, el regidor de Serveis del qual, Pedro Gener, ha informat que s'han donat les ordres precises per tal de procedir a la distribució d'arena pels indrets afectats.

Després dels dubtes d'altres anys, el regidor ha assegurat que com a criteri bàsic, hi serà abocada la quantitat d'arena que sigui precisa per tal de garantir en tot moment la seguretat de cavalls, genets i públic en general. En tot cas, enguany es veurà reforçada la quantitat que rebrà la placeta des Be, encara que, com passà les festes de 2010, no s'hi posarà en el tram del carrer de Santa Clara, atés que no forma part del caragol del mateix nom.

Està previst que es posin per carrers i places 95 tones d'arena, mentre que al Pla de Sant Joan s'abocaran 120 tones d'arena blanca i d'arena vermella per tal de delimitar el carrerany pel qual hauran de discórrer les carreres del dia 24. En aquest cas, el repartiment d'arena va començar ahir i finalitzarà avui per tal d'evitar coincidències amb els camions de repartiment de begudes per als bars des Pla, que han de fer la seva feina demà matí.