TW
0

autofitxa
Em dic Núria Santaella Janer. Tenc 24 anys, sóc fadrina, encara que tenc al·lot que és de nom Vicent Huguet. He estudiat Magisteri d'Educació Física a la Universitat de Girona, i la meva gran afició és la dansa. En un futur m'agradaria aprendre flamenc.

Com va començar això de la dansa?
Jo vaig ser de les primeres alumnes de Carmen Estela, just a la seva arribada a Ferreries era l'any 2000. Jo feia patinatge i quan en vaig assabentar el que ella feia mi vaig apuntar, amb ella vaig fer les primeres passes dins aquest món, primer vàrem començar amb jazz i vaig veure que m'agradava.

Quina va ser la següent passa?
No relacionada amb la dansa, però té quelcom a veure amb l'expressió corporal, vaig marxar a estudiar magisteri d'Educació Física a la Universitat de Girona, encara que actualment no tinc plaça, si bé treballo en classes d'extraescolar, expressió corporal a fillets de quatre i cinc anys i gimnàstica rítmica de primer fins a sisè, activitats que son molt necessàries per agafar el camí de la dansa, atès que els alumnes aprenen a expressar-se mitjançant el cos, ho fèiem en tables i música, la qual cosa ho fa més entretingut, sempre amb un sentit i ordre, ja que els passos tenen que coincidir amb la música.

Segueix lligada amb Carmen Estela i la seva Escola de dansa?
I tant. Soc alumna i alhora professora. Vaig a classes de ballet i Hip Hop, i don classes de ballet alumnes de quatre i cinc anys (primari), i pre-ballet.
També li agrada fer coreografies. a més de mostrar i aprendre.
Si és un aspecte de la dansa que m'agrada, i en el darrer festival de primavera, la coreografia de les ballarines era una creació meva

Quin és el seu futur?
En primer lloc m'agradaria treballar del que he estudiat, perquè això dona estabilitat, seguir dins el camp de la dansa i concretament dins de la coreografia, m'encanta, si bé és cert que si pogués viure de la dansa seria perfecte, però som conscient que és un món en el qual has de ser molt bo per viure-hi i alhora restringit, les possibilitats son poques. Una cosa que pens fer en un futur, és aprendre flamenc, m'agrada aquest ball i la seva música.