TW
0

El passat divendres a la Sala d'Exposicions de l'Ajuntament va inaugurar-se una exposició de pintura de Margarita Camps i Duran, que amb el nom francès de "Variations aléatoires" mostra una col·lecció de peces, (pintura i escultura), obra de la seva darrera producció i dintre de l'estil abstracte i d'avantguarda que la caracteritza. El seu art creatiu, parla d'una inspiració orgànica, basada en l'expressionisme del color, cercant l'harmonia pura en la combinació dels colors primitius i la seva fusió "aleatòria".

Va ser presentada per la regidora de Cultura, Isabel Rodríguez, que felicità l'artista i es mostrà joiosa que la sala d'exposicions consistorials serveixi de mostrador de les inquietuds artístiques dels ciutadans. Margarita Camps feia anys no havia exposat a Alaior i en la seva obra es nota la natural evolució que té qualsevol artista creatiu. La seva pintura està realitzada de forma diàfana, són unes peces en les que abunda la claredat i amb un contingut, quasi comú a totes elles, com són els quadrats o els cubs, amb sendes "variacions" com les variacions musicals d'un motiu en un pentagrama. En escultura, també es nota un simbolisme i una visió futurista. Encara que a l'exposició sols hi figura una obra escultòrica per la dificultat d'instal·lar creacions complicades, en una pantalla adequadament col·locada es passen diapositives de les seves realitzacions.

La seva pintura i les seves escultures són molt personals i dintre de la simbiosi de l'informalisme, i del concepte d'art fora de convencionalismes i expressivitat, la interpretació plàstica del seu món interior, és una característica que ofereix a l'espectador, el reflex d'una serenitat i un significat que s'expressa mitjançant el color i la llum i evoca aspectes exteriors condensats en la intimitat.