Grup. Es mostra il·lusionat per venir a actuar a Menorca per primer cop - Manel

TW
0

Es veia venir així que ara l'equip del Teatre Principal de Maó està meravellat de poder dir que s'ha aconseguit un ple quasi absolut. Manel ha conquerit el públic menorquí i l'expectació pel concert d'avui vespre, a les 21.30 hores, s'ha traduït en què sols resten una vintena de localitats buides del total de les 854 amb les que compta l'aforament de l'espai maonès.

Seguidors de fora de l'illa

Durant el primer dia que es posaren a la venda la centraleta del teatre es col·lapsà de cridades de fora de l'Illa. Seguidors, sobretot de Catalunya, interessats en adquirir entrades per a venir expressament al concert de Menorca perquè part de les actuacions de Manel a terres catalanes ja havien penjat el cartell de "tot venut". "Les primeres 48 hores es veneren el 70 per cent de les localitats", explica Xavier Pons Cladera.

El "boom" per 'Manel' es disparà definitivament enguany quan aconseguiren el número 1 a tot l'Estat espanyol amb el seu darrer disc "10 milles per veu-re una bona armadura" (Warner Music/Discmedi). Un treball que ha rebut excel·lents crítiques i que ha posat al seu lloc la música feta en català.

El dominical cultural de "Es Diari", "Culturàlia", aconseguí el passat abril una de les darreres entrevistes del cantant Guillem Gisbert després d'intenses setmanes de promoció. Llavors expressà la il·lusió del grup per venir a actuar a Menorca per primer cop. Fet que, sens dubte, no ha fet sinó afegir més caliu a l'expectació creada pel concert del Principal.

Avui vespre, el públic tindrà l'oportunitat de gaudir de 10 nous temes que, segons Gisbert, "estan fets amb carinyo i esperant que agradin". Peces com "Benvolgut", "Aniversari", "La cançó del soldadet" o "El gran salt" ja es troben entre les més escoltades del disc. Els qui a hores d'ara no s'hagin fet amb l'entrada, encara els hi queda un fil d'esperança.