TW
0

La música de Tomeu Penya va posar el punt i final a les festes de Sant Martí d'enguany i ho va fer pel gaudí del milenar de persones que no van desaprofitar l'oportunitat de viure el darrer acte de les festes. La cita amb el cantautor mallorquí va fer que la plaça Pare Camps s'omplís de joves i no tant joves desitjosos d'apurar un poc més la bulla, després dels focs d'artifici que van disparar-se devers la zona pública de ses Alzines i que van captivar mercadalencs i visitants per la seva intensitat malgrat ser relativament breus, uns quinze minuts, segons conta el col·laborador de 'Es Diari', Sebastià Pons.

L'activitat nocturna, però, va estar precedida d'una oferta variada i per a tots els gustos. Així, al llarg de tot el dia la piscina municipal vivia una jornada de portes obertes, mentre que a les 11 hores es celebrava a l'església parroquial una missa en record dels naturals i veïns des Mercadal morts al llarg de l'any.

A partir del migdia, la festa va adquirir un caire infantil i familiar. Al pati de l'escola Mare de Déu del Toro, fillets i filletes van poder xalar am una festa de s'escuma i ja, al capvespre, la plaça Constitució i al carrer Nou han estat l'escenari per a un espectacle a càrrec de Rum-Rum, Trasto-Karts!!! de la companyia Xip-Xap. Els jocs populars per petits i grans que ha tingut lloc a continuació van ser concorreguts, posant-los el punt final la traca infantil.