La batllessa Misericordia Sugrañes, en la presentació als protagonistes - Gemma Andreu

TW
0

Sota el títol "Els grans èxits dels anys 80", el proper dijous, dia 28, al camp d'esport Los Pinos d'Alaior torna un any més un dels festivals de la cançó més conegut entre el públic menorquí. En la seva IV edició, el concert comptarà amb la participació d'un gran nombre d'intèrprets, entre els quals destaquen Joana Pons o Miquel Mariano, sempre baix la direcció del músic Ricard Ramisa.

Enguany, el director pretén "transportar-nos als nostres records" gràcies al repertori integrat per peces que "pertanyen a la banda sonora de la nostra vida" i que faran passar una molt bona estona tant a petits com a grans. Segons l'organització, les previsions d'assistència són altes, ja que a una setmana del concert ja s'han aconseguit vendre al voltant de 700 entrades d'un aforament màxim de 2.100 persones que any rere any s'ha aconseguit omplir.

Concebut com una trobada d'intèrprets que desitgen emular les antigues orquestres musicals i vocals, el Festival de la Cançó d'Alaior va veure la llum fa quatre anys en un concert de peces tradicionals menorquines. Després de fer-se palès l'aclaparador èxit del festival, aquest ha evolucionat a allò que coneixem ara, un esdeveniment anual que posa damunt l'escenari veus magnífiques de Menorca. "El poble d'Alaior ha agafat el festival com una cosa pròpia i a la qual ve molt entregat", declarava orgullós l'artista Miquel Plana. I és que tots els participants del festival coincideixen en què és un bon espectacle "made in Menorca".