Teatre. Iván Sintes, Manolo Obrador, Pamela Pons i el director de l’obra, Manel Navarro. - Toni Seguí

TW
0

La companyia de l'Orfeó Maonès estrenarà el pròxim dissabte dia 30, a les 21 hores, en el teatre de l'entitat "Els 4 caixers de s'Apocalipsi", una obra original de Pamela Pons que serà dirigida per Manel Navarro. La segona funció s'oferirà ensoldemà, a les 20 hores.

"Els 4 caixers de s'Apocalipsi" és la primera obra de teatre que escriu la maonesa Pamela Pons, una guionista de 28 anys que resideix a Madrid i que ha treballat en sèries i programes televisius d'Antena 3 i Tele 5. En aquesta ocasió, la jove guionista fa la seva primera incursió en el món del teatre, amb la particularitat de que l'obra no s'allunya del ritme propi de les seqüències cinematogràfiques. Pons va començar a escriure aquesta obra fa un any, amb una trama adreçada a tots els públics, i ha intentat que fos dinàmica i graciosa.

L'argument de l'obra tracta sobre quatre caixers de les festes patronals de Menorca que han estat elegits per un ajudant de Déu, en substitució dels quatre genets que ja havia emprat en més d'una ocasió, per dur a terme l'extermini de la raça humana que, precisament, comença a l'Illa.

La representació compta amb la participació de Manolo Obrador (caixer Joanot), Alex P. Scherer (caixer Tolo), Iván Sintes (caixer Bep), Lluís Vinent (caixer Tomeu), Justo Saura (Enviat de Déu), Dani Pascual (pare català), Joana Fiol (mare catalana), Omar Mila (fill català), Julia Camps (filla catalana), Marta Marco (Guedi) i Jordi Seguí (Déu).