TW
0

Autofitxa
Em dic Isidre Torra i soc mecànic de tota la vida. Estic casat amb na Rosa i tenim dos fills, n'Albert i na Clàudia. Som de Barcelona, concretament del barri de Gràcia, i fa uns deu anys que som aquí. Fa poc temps que sóc el president de l'Associació de Patinatge de Ferreries i entre les meves aficions hi ha tot el relacionat amb les activitats manuals, arranjar motors (clàssics) antics, pescar i jugar al billar.

Des de quan és el president del club de patinatge?
No fa massa, potser un any, i va ser una cosa sense anar a buscar-la. Arran del fet que uns quants pares d'al·lots, alumnes de patinatge, ens semblava que la cosa no marxava massa bé, hi havia un situació una mica complexa, a nivell econòmic, organitzatiu... A més, la presidenta tenia ganes de deixar-ho; a aquest grup de pares ens va semblar que havíem d'agafar el relleu, varem elegir un secretari, tresorer, i van ser del parer que jo podria ser el president, i així va ser com ho vaig acceptar, però anem tots a una, juntament amb els vocals.

Amb quants alumnes compta l'escola de patinatge?
Quan ho varen agafar poques vegades arribaven a la vintena els al·lots que acudien als entrenaments, ara són uns quaranta, però quaranta que participen i volen aprendre.

Hi ha hagut canvis amb la vostra gestió?

Bé, com ja he dit, la gestió era un poc complexa, especialment la part econòmica, amb tant pocs alumnes era inviable, per això la primera tasca fou fer campanya per proporcionar el patinatge i va donar els seus fruits, amb alguns patrocinadors, especialment per al festival que portem a terme, amb l'objectiu d'estalonar la part econòmica

Però aquest no va ser l'únic canvi?
Efectivament, el canvi de monitora va ser una altra de les decisions que varem prendre, i optarem per contractar una persona més polivalent, que a més del patinatge tingués altres alternatives pels al·lots, com aprendre manteniment dels patins, maquillatge, coreografies, etcètera. Totes aquestes altres activitats ajuden a potenciar el grup, i ho està aconseguint

El futur com el veu.
Bé, seguir el que hem començat amb il·lusió i no deixar que hi hagi grups, hem de fer tots pinya i seguir amb aquest bon ambient. Aquí no venim a fer campions, volem que a cada al·lot se'l valori per la seva capacitat i que disfrutin amb el que fan. Vull aprofitar per agrair a l'Ajuntament que ens deixi el nou poliesportiu per portar les nostres activitats: l'escola i els dos festivals que porten a terme al cap de l'any.