Francesc Ametller i Antoni Pons van presentar les tertúlies - Paco Sturla

TW
0

Les Tertúlies a la Fresca que organitza l'Ajuntament des Mercadal arriben enguany a la seva setena edició amb un programa de ponències caracteritzades per la transcendència i repercussió dels personatges.

Aquest espai, dirigit a la reflexió i la difusió d'idees, serà protagonitzat per especialistes mèdics, figures polítiques, periodistes de gran renom, celebritats dins del món de les noves tecnologies i personatges televisius.

D'aquesta manera les Tertúlies a la Fresca arrenquen aquest divendres amb la ponència del directiu del Futbol Club Barcelona i ex-president de USP Hospitales, Gabriel Masfurroll.
Totes les xerrades tindran lloc a la plaça de l'Església des Mercadal a les 20 hores.

Aquesta porta oberta al món des des Mercadal vol ser, en paraules del batlle, Francesc Ametller, un espai d'opinió i de reflexió des d'on poder ampliar els coneixements de la ciutadania.

Tots els tertulians elegits per aquesta setena edició "estan fortament relacionats amb Es Mercadal, ja sigui perquè hi passen les seves vacances ja sigui perquè són grans enamorats del poble", explica Ametller. El tertulià qui repetirà seient serà el batlle de Barcelona, Xavier Trias, qui participà en aquest espai intel·lectual l'any 2008 essent regidor de CiU a l'Ajuntament de Barcelona.