duo. Els dos músics, instal·lats a Berlín, actuen avui a Ciutadella - jjmm

TW
0

Eckart Runge i Jacques Ammon són Cello Project, el grup que actua avui, a les 21,30 hores, al Claustre del Seminari de Ciutadella dins la programació d'estiu de Joventuts Musicals.

Des de 1998 aquests músics residents a Berlín entusiasmen els seus oients al més alt nivell artístic amb arranjaments propis i repertori original al voltant del tango (Piazzolla i Gardel entre d'altres), el jazz (Kapustin, Corea) i la música cinematogràfica (Rota, Chaplin, Shostakovich).

La marca distintiva de Cello Project és l'original forma en que ambdós artistes acompanyen l'oient a través de la vetllada, sigui en alemany, castellà, anglès o francès. Aquesta especial forma de presentació de la música clàssica es dirigeix tant als entesos com als que volen conèixer-la amb més profunditat. La combinació de la serietat artística amb una comunicativa presentació es rebuda amb entusiasme per part del públic i la crítica musical.

Tots dos artistes col·laboren des de fa més de deu anys i han actuat a nombrosos festivals i sales de concert, com els Meisterkonzerte Baden-Baden, la Frauenkirche de Dresde, el WDR de Colònia, el Konzerthaus de Viena, al Festival de Música de Schleswig-Holstein, així com a Itàlia, Bèlgica, Suïssa, Sudamèrica, Xina i Estats Units.