TW
0

L'art s'obrirà pas aquest cap de setmana as Mercadal amb la celebració de la segona edició de les Vesprades d'Art. Demà i dissabte, des de les 19 hores i fins a mitja nit, trenta veïns del poble obriran les portes de casa seva per acollir l'obra de 42 artistes, la majoria residents as Mercadal. La intenció d'aquesta iniciativa, duita a terme amb èxit ara fa dos anys, és que el públic gaudeixi d'un passeig pel casc històric del municipi al mateix temps que admira les produccions dels creadors locals.

L'esdeveniment comptarà amb un ventall de disciplines artístiques molt variat. Pintors, fotògrafs, escultors, dissenyadors tèxtils, ceramistes, joiers i bijuters de paper seran presents a les Vesprades d'Art. Entre els participants, hi ha membres de l'Associació Punt@RT, artistes del Cente Artesanal de Menorca i altres creadors del municipi. A més, els organitzadors han adreçat cinc invitacions especials a Marianela Gallardo, Torrent Vivó, Rafael de la Rica, Miquel Cardona i Julieta Oriola.

La nota musical d'aquestes jornades arribarà de la mà de la coral Moments a Cor, que actuarà demà, i del Duo de corda, que oferirà la seva música dissabte. Ambdues formacions, seguint la naturalesa intinerant de les Vesprades, actuaran a diferents punts del poble.

expectatives
El batlle des Mercadal, Francesc Ametller, va afirmar ahir que "aquest cap de setmana no hi haurà excusa per no visitar el poble" i es va mostrar convençut de l'èxit d'aquesta iniciativa que enguany viu la seva segona edició.