acte. Joan Sintes Riudavets, Isabel Rodríguez, Juanjo Pons, Misericòrdia Sugrañes, Josep Bagur i Miguel Juan Urbano, ahir a les dependències de l’Ajuntament - Javier

TW
0

Alaior fa olor de festa. Sant Llorenç ja és present entre els veïns del poble que esperen amb ànsia l'arribada del segon cap de setmana d'agost per honrar al seu patró. Aquest sentiment es respirava ahir vespre a la sala de plens de l'Ajuntament on es va dur a terme la presentació oficial de la revista que "Es Diari" dedica a Alaior i a les seves festes de Sant Llorenç.

Els presents fullejaven amb emoció la publicació que, un any més, pretén donar a conèixer la realitat del poble des de diferents perspectives, tal i com va assenyalar durant l'acte el director del "Menorca", Josep Bagur.

Rostres coneguts, personatges que es despullen i articles commovedors. La revista de les festes d'Alaior parla sempre de persones i, probablement aquest és el secret del seu èxit.
El periodista Miguel Juan Urbano, d'arrels alaiorenques, ha estat l'encarregat de coordinar la publicació, que enguany inclou, entre d'altres, una entrevista al pregoner, el comunicador José Luis Benejam, un reportatge sobre la Junta de Caixers, i una radiografia sobre el restaurador Joan Mercadal.

Com no podia ser d'una altra manera, l'aportació desinteressada dels col·laboradors dóna un toc de qualitat a la revista. En aquest sentit destaquen els articles de Soledat Florit Juaneda, Monste Mercadal i Arcadio Gomila, així com el reportatge gràfic de Tiago Reurer Morlà que, aquesta vegada, ha fotografiat els assidus a la bicicleta del poble.
La portada de la publicació, que mostra la figura de Sant Llorenç sobre la bandera d'Alaior, és obra de Martí Timoner, a qui també ha entrevistat Urbano. A més, la revista repassa la trajectòria vital del pintor Francisco Sans Huguet, conegut artísticament com Sansuguet.

L'acte a l'Ajuntament d'Alaior va finalitzar amb el lliurament del premi a Manolo Barro Caules, guanyador del concurs de la portada del programa de Sant Llorenç.