TW
0

Autofitxa. Vaig néixer a l'any 1985 a Maó. El 2003 vaig marxar a Barcelona, on he estudiat Tècnic de So a l'institut La Mercè. Actualment encara visc a Barcelona, tot i que passo els estius a Menorca treballant com a organitzador de festes i dj al Dinky Bar de s'Algar. Amb uns amics vam posar en marxa el col·lectiu Busy Bathrooms i, a partir del mes d'octubre, ens encarregarem de la direcció artística de la sala KGB de Barcelona.

Quan es va endinsar en el món de la música?
El meu interès per la música em ve de família. D'alguna manera, el porto a la sang. Tot i així, em vaig començar a interessar per la mescla de música durant un viatge a Amsterdam. Allà em vaig trobar alguns discos de vinil i quan vaig arribar a Barcelona vaig comprar el meu primer tocadiscos. A partir d'aquí vaig començar a "punxar" música pels meus amics.

Com aquesta afició va passar a ser alguna cosa més?
L'estiu de l'any passat em van contractar per dur a terme l'organització de festes al Dinky Bar de s'Algar i així va ser com van començar a mesclar música de cara al públic.

L'experiència va ser positiva?
Molt. Vam aconseguir duplicar els beneficis de l'establiment i a les festes venia molta gent. Enguany encara m'he esforçat més per oferir un producte millor. Tot i així, he de dir que la música que poso a s'Algar és molt comercial i, la majoria de vegades, les cançons me les demanen els mateixos client. A mi m'agrada un altre tipus de música. El primer dia que vaig poder "punxar" sota el meu criteri va ser el 30 de desembre de l'any passat. En Bernat del Caja Club de Ciutadella em va oferir l'oportunitat de "punxar" al Jazzbah de Ciutadella. Em va encantar!

Quan va sorgir el projecte Busy Bathrooms?
Aquest hivern vaig aconseguir entrevistar-me amb el propietari de la sala KGB de Barcelona i, casualment, estaven cercant gent per "punxar" els dimecres. Estic rodejat de persones a les que els hi encanta la música i les noves tendències i, per això, vaig proposar als meus amics la possibilitat de formar un col·lectiu. Així va ser com, a l'octubre de l'any passat, va néixer Busy Bathrooms. Som set persones i cadascun de nosaltres és imprescindible.

Com van funcionar les festes del dimecres al KGB?
Molt bé. El 7 de febrer va ser la primera festa. Era un repte però vam aconseguir un aforament important i ens van proposar fer la propera festa en dijous. Vam continuar creixent i ens van donar els dissabtes, que és el dia fort a KGB. Recentment ens han ofert encarregar-nos de l'organització artística de la sala, una feina que començarem al mes d'octubre. A més, tenim altres projectes a Madrid.

Una carrera meteòrica...
Sí, fins i tot fa una mica de vertigen. No obstant això, volem viure d'això i aquest és el camí.