Madrid. Moments de la catequesi i el dinar posterior al barri de Carabanchel, on Menorca té la seva seu - SDJ

TW
0

Els peregrins menorquins reberen ahir la darrera de les catequesis d'aquests dies que aquest cop anà a càrrec del bisbe de Mallorca, monsenyor Jesús Murgui, qui fou administrador apostòlic de la diòcesi menorquina entre el 1999 i 2001. La sorpresa fou que també feu acte de presència el bisbe de Menorca, Mons. Salvador Giménez, qui volgué afegir-se a la festa i saludar els seus diocesans.

Murgui , com a colofó d'aquests blocs doctrinals i vivencials, destacà la importància de ser "testimonis de Crist en el món" com a forma de vèncer el desarrelament i la falta d'objectius en la vida. El prelat de Mallorca destacà que la JMJ seria un èxit si "hem pogut avançar en la nostra relació d'amistat amb Jesús, demanant-li què vol de mi". Després tingué lloc la celebració de l'Eucaristia amb la presència dels dos bisbes i nombrosos capellans de les Illes.

El bisbe Salvador volgué acompanyar els joves i dinà amb ells en les dependències de les Oblatas de Carabanchel, qui han acollit als peregrins viscuts de les Balears. Tot i el cansament no decauen les ganes de conèixer gent, viure noves experiències, trobar-se amb altres realitats i deixar ben alt el bon nom de Menorca amb el cant i la bona convivència que demostra la fermesa d'uns ideals.