Animació. Menjar, música i diversió van ser els elements essencials de la festa ahir a Sant Climent - Javier

TW
0

Uns 800 'pinxitos', 800 'xistorres' i 800 salsitxes, 200 quilos de patates per fregir i 25 quilos de pebres van conformar ahir el menú de la ja tradicional torrada de Sant Climent que enceta el cap de setmana de celebracions amb motiu de les festes patronals del poble.

El pati de l'antiga escola va ser ahir vespre l'escenari del bon ambient i de les llargues cues de veïns desitjosos de degustar la tan esperada torrada. La música, les rialles i la diversió van envoltar el primer dia de goig.

La cita va servir per escalfar motors abans d'un cap de setmana ple d'emocions i xauxa. Per molts va ser la primer trobada amb amics i companys de les moltes que esperen durant aquests propers dies.

Amb els carrers pròxims a l'antiga escola plens a vessar, Sant Climent oferia ja ahir una aspecte propi dels dies grans de festa. Cases obertes o reunions improvisades al mig del carrer en són una mostra del desig festiu.

Com no podia ser d'una altra manera, la música no va faltar a la cita. Dj Chicha va ser l'encarregat d'amenitzar la vetllada.

El ritme no s'atura a Sant Climent i veïns i visitants tindran avui l'oportunitat de seguir gaudint dels dies grans del poble. Gegants, música i per suposat, cavalls i cavallers, s'obriran pas avui capvespre entre la multitud que els espera amb impaciència.