TW
0

Després de les sortides realitzades als mesos de juliol i agost, demà tindrà lloc la darrera Ruta Francesc d'Albranca en el marc dels "Dimarts as Migjorn". Durant una hora i mitja, els visitants podran conèixer es Migjorn Gran i els diferents llocs on Francesc Camps i Mercadal, Francesc d'Albranca, va habitar al llarg de la seva vida.

La ruta s'iniciarà a les 19.30 hores a la Biblioteca pública des Migjorn Gran, on es farà una introducció del personatge. A continuació els participants es dirigiran a la casa de Francesc Camps Mercadal, fent aturada al cementeri municipal per visitar la caseta dedicada al Metge Camps i a la seva família, i una explicació sobre el mil·liari. Després la Ruta arribarà a la Vinya del Metge Camps.

De tornada, davant el Centre Educatiu Francesc d'Albranca, es parlarà de com es recorda Francesc Camps. La ruta finalitzarà a la pròpia biblioteca, on es donarà a conèixer el fons material que va llegar a tots els menorquins Francesc d'Albranca, descobrint la seva obra escrita i la biblioteca personal.