Cartell. Destaquen les actuacions dels personatges de Disney, Ainhoa, Elena Gadel... - Archivo

TW
0

L'Asociación de Familias Adoptantes en Rusia (Asfaru) ha organitzat dos concerts benèfics el proper 17 de setembre a la sala multifuncional de Ciutadella, amb l'actuació d'un gran ventall de cantants coneguts en el territori català i nacional, el musical "Chicago" i ballarins de "Fama", entre altres. A més, els més petits podran gaudir amb l'actuació Disney del grup Crow Dancers.

El projecte s'emmarca en un conjunt de set concerts benèfics en tot el territori nacional programats dins el projecte solidari "Un niño, una sonrisa", que promou la recollida de donacions econòmiques per ajudar els orfenats de les zones més desafavorides de Rússia. L'objectiu és omplir un avió de la companyia Iberia amb medicaments i equipaments bàsics destinats als centres d'infants de les regions d'Ekaterimburg i els Urals. Susana Ramos Piñot, coordinadora del projecte solidari, ha afirmat" que "es tracta de les zones més pobres de la Federació Russa i amb més mancances, on els infants es moren d'un simple refredat per falta de medicaments bàsics com l'amoxicil·lina".

"Serà un esdeveniment mai vist a Menorca", segons destaca Ramos, i que tindrà dos plats forts en una mateixa jornada. Les entrades dels concerts es podran comprar a partir de demà a les oficines de la caixa d'estalvis CAM de l'Illa. El preu de les entrades del primer concert familiar, de les 17.30 hores, és de dotze euros per a adults, vuit euros per a fillets i gratuït per a menors de tres anys. Així mateix, l'entrada al gran concert de les 22 hores costarà quinze euros. Hi ha la possibilitat de comprar el paquet d'ambdós concerts per 22 euros.