La Colla de Diables de Maó, a la Plaça Espanya - Javier

TW
0

Després de la cantada popular del himne "Es Mahón" a la Plaça Constitució de la mà del pregoner Simón Orfila, es respiraven més ganes de festa que mai. L'animació es va traslladar a la Plaça Espanya, on la Colla de Diables de Maó va oferir el seu tradicional ball de foc a partir de les 22 hores.

A la mateixa hora però a un altre escenari, el Pont de Sant Roc, els membres de Soca de Mots van divertir el públic amb els glossats més irònics.

Per la seva part, dj Sas va amenitzar la revetlla que es va celebrar a la pista de patins de la Unió i, mentrestant, a Sa Terrassa del Claustre, tenia lloc la festa "Electrogràcia", que reuní els amants de la música electrònica en un marc de luxe.

Avui
Els actes festius continuaran avui amb l'actuació de Es Bastió de s'Illa al Mercat del Claustre a les 11.30 hores.

Al capvespre tindrà lloc l'anada cap a l'ermita de la Mare de Déu de Gràcia, on es durà a terme l'ofrena floral.

El grup sortirà a les 17 hores des de la Plaça Constitució acompanyat per la Banda de Música de Maó, els grups de gegants i diversos representants d'entitats ciutadanes.

A llarg de la tarda també es celebraran festes infantils a diverses barriades i, cap al fosquet, els grups de veïns es reuniran al carrer per sopar junts i celebrar l'arribada de les festes de la Mare de Déu de Gràcia.