Bandera de dalt de tot. David Montón i Daniel Larrotcha, sobre les terres d’Empuriabrava - Pelón

TW
0

David Montón viurà fora de l'Illa les festes de la Mare de Déu de Gràcia, però no se n'oblida d'elles i amb el seu company, Daniel Larrotcha no ha dubtat en posar la bandera amb l'escut de Maó sobre les terres d'Empuriabrava.

La seva valentia es també la que féu ahir matinar un grup de 70 personas per participar en el Trofeu de les festes que es va desenvolupar a la IV Fase del Polígon Industrial de Maó. Segons Tomás Fulgueira, un dels membres de la Penya Ciclista Mahonesa, entitat organitzadora, la competició es va desenvolupar sense més incident que una caiguda, que no va tenir gaire repercussió.

I la valentia va animar a un munt de corredors de totes les edats a prendre part –malgrat la humitat i la calor que feia a les sis del capvespre– en la XII Cursa Popular d'Atletisme, organitzada pel Club Atletisme Talaiot de Maó i celebrada al voltant des Cós i la Sínia Costabella.

I valentia, acompanyada d'il·lusió, esforç i constància, la que va fer possible "Mou-te amb Gràcia", l'exhibició de patinatge artístic que va tenir lloc a la pista de patins de la Unió amb un gran èxit de públic, tant que el començament de l'acte, previst per a les vuit i mitja del capvespre, va haver d'ajornar-se una mica perquè tothom pogués entrar i gaudir de l'espectacle "Próxima estación", a càrrec de l'Escola de Patinatge de la Unión Deportiva Mahón, que va convidar a més a més al Grup Patinatge Ferreries i l'Escola de Patinatge de Sant Lluís.