Activitat. La variada oferta d’articles es va completar amb activitats paral·leles i menús especials - J.J.

TW
0

La primera Fira d'Oportunitats, organitzada por l'Associació de Comerciants de Ferreries (ACOFE), amb la col·laboració de l'Ajuntament, en la seva primera jornada va assolir els objectius preestablerts: treure al carrer els estocs pendents de vendre i dinamitzar els caps de setmana a Ferreries.

Des de primer hora, la plaça Espanya s'omplí de visitants, i així com avançà la jornada, fou incessant la presència de gent per veure i comprar el que allà hi havia exposat. Tots els que participaven eren associats a ACOFE, i allà hi podíem trobar: roba de llar, roba per a totes les edats, jocs, sabates, perfumeria, llenceria, decoració, estris per a llar, entre altres articles.

La Fira d'Oportunitats és una ocasió més per a afrontar l'esdevenir de la crisi econòmica que vivim: aconseguir uns bons preus, per part dels compradors, i que els botiguers facin calaix buidant els seus magatzems, i quan diem bons preus, ho diem per la demanda que hi va haver en la primera jornada.

La Fira d'Oportunitats, que avui obrirà de les 10 a les 14 hores, a més del que és propi dels negocis, té com a ofertes complementaries, música i "boti boti" per als més menuts.

Restaurants

A més de l'espai físic de la fira, els comerciant associats a ACOFE han organitzat per aquest esdeveniment, menús especials als establiments Cafè Balear, Restaurant Liorna, Restaurant l'Oar, Bar es Carrer i Bar Ferre, la qual cosa omple l'objectiu de dinatmitzar tot l'espectre del comerç a Ferreries.