TW
0

El passat dia 22, al club de Jubilats d'Alaior, va tenir lloc una "Xerrada i Demostració dels avantatges dels Balls de Saló i de Línia per a la nostra salut", a càrrec de Vicky i Alfredo, una parella que va comentar, a més de l'atractiu i agradable que suposa aquesta acció, dansant al so de belles melodies, és també una teràpia física important per el cos humà.

Van explicar las definició de ball que son els moviments que segons els diferents ritmes realitzen els que ballen, i també les diverses coreografies que poden efectuar, comentant les diferents classes de ball que es duen a terme. Van dir que mitjançant el ball la persona realitza una sèrie de moviments musculars que, generalment, no practica pel que resulta un exercici físic molt convenient per què suposa una gimnàstica per a peus, cos i braços al ritme de la música. També comentaren que el fet de participar amb sessions de ball suposa facilitat d'establir coneixements i amistats amb altres persones, cosa interessant des del punt de vista social.

La xerrada va està molt concorreguda demostrant l'interès, cada dia creixent, per part de gent major i jubilats per l'espectacle de la dansa i les seves variants.