TW
0

Aliè als radicals canvis experimentats pel món de la comunicació romania el Full Dominical. Però aquesta llunyania ha acabat. La Diòcesi, de la mà del seu nou director del Secretariat de Comunicació, Antoni Fullana, d'un muntador veterà, Toni Barber, de Isabel Tomás, dissenyadora de "Es Diari" i de vuit col·laboradors, posarà aquest diumenge al carrer el seu tradicional fulletó informatiu amb una nova imatge i continguts renovats.

"Feia molts d'anys que es feia igual. El món de la imatge i la comunicació han canviat i molts ens demanaven que també ho fes el Full Dominical", explica Fullana. Aquest canvi s'ha fet pensant sobretot en els continguts - "seran amens, bons de llegir i que deixen un pensament", apunta Fullana, director, així mateix de la publicació, encara que el seu efecte és molt patent en la fesomia del Full.

"Hem triat colors que s'empren habitualment en disseny i que puguessin combinar amb el logo de l'Església i hem canviat les seccions. El més significatiu està en la secció de "la Paraula de Déu", on hem optat per no reproduir-ho tot com fins ara, perquè segons la litúrgia la Paraula s'ha de proclamar i escoltar, més que llegir", comenta el director.
Aquesta secció, com la d' "Evangeli i vida", de Joan Miquel Sastre, "Pescant valors", de Joan Bosco Faner, la agenda, les notícies de la Diòcesi i del món, tindrà periodicitat mensual. "Matrimoni i família", de Toni Olives, s'alternarà amb "Des del claustre...", de les monges de Santa Clara, deixant-se un espai obert a diferents continguts que variarà cada setmana.