Actuacions. Els majors van poder presenciar un glosat i ball en línia, entre altres entreteniments - Paco Sturla

TW
0

Sota el lema "Ara que tenc temps", la Festa de la Gent Gran, que per onzena vegada organitza l'ajuntament de Ciutadella amb la col·laboració de les dues associacions de majors, reuní unes 650 persones amb ganes de passar-ho bé.

La festa l'obrí el batlle de Ciutadella, José Maria de Sintas, i el president del Consell, Santiago Tadeo, qui, a més de donar la benvinguda al Pavelló de Calós, a tots els presents, volgueren expressar què, malgrat la crisi que patim, no hi haurà retallades en les prestacions que ambdues administracions ofereixen a la gent gran.

Les actuacions que tingueren lloc al llarg de tota la tarda foren organitzades per l'Associació de Gent Gran i Pensionistes de l'Esplai i l'Associació Democràtica de Jubilats i Pensionistes, deixant ben clar el lema de la trobada "Ara que tenc temps", és a dir, que poden fer tot allò que es proposin, i així, la festa s'inicià amb una sessió de glosat, sempre divertit i punyent. L'exercici i coordinació de moviments feren lluir els grups de ball en línia, que foren molt aplaudits.

La tradicional bereneta marcà la pausa de la festa i que d'una manera ben organitzada fou servida per membres d'ambdós clubs de gent major. La festa finalitzà amb l'actuació de les corals de les dues associacions ja citades, l'una dirigida per Esperança Barceló (l'Esplai), i l'altre per Rita Marquès (Associació Democràtica), tot interpretant cançons populars conegudes per tothom, i així es va reconèixer amb llargs aplaudiments per part de tots els presents.

Finalitzà d'aquesta manera l'onzena Festa de la Gent Gran de Ciutadella, què a més de ser un motiu per passar una bona estona, també ho és de confraternització de la gent gran, tant els qui viuen als seus domicilis, com els que resideixen al geriàtric o a Santa Rita.

Per acabar, direm que per fer possible la presència de tanta gent, molts d'ells amb mobilitat reduïda, es va fer necessari un servei de recollida que comptà amb la col·laboració de Creu Roja.