TW
0

El passat diumenge, dia 30 d'octubre, en el local "Va de Ball", del Camí de Sa Beguda 4, del Polígon Industrial la Trotxa, seu de la nova Associació Line Dance Menorca, va tenir lloc l'acte de presentació oficial d'aquesta entitat dedicada a promoure balls de saló i escoles de dansa, que va ser constituïda durant l'esmentada convocatòria.

Al voltant de setanta persones van acudir a l'acte, que va començar amb una reunió informativa per part dels membres fundadors de l'Associació: la presidenta, Victòria Gómez Sole; el vicepresident, Alfredo Arias Petrus; el secretari, Pedro Perea Villalonga; la tresorera, Isabel Pons Pons, i els vocals Antonio Gil i Purificación Iglesias.

OBJECTIUS
A l'esmentada reunió informativa es va explicar quines són les finalitats de la nova associació i el motiu de ser d'àmbit insular amb el recolzament per part de gent de quasi totes les poblacions de l'Illa i el programa d'activitats del darrer quadrimestre de 2011, que inclou trobades, viatges, competicions i actes socials, entre d'altres.

Així mateix, es va donar informació sobre com fer-se socis de l'associació i es va donar compte del pressupost per al curs 2011-2012. Cal dir que el mateix dia es van associar quaranta persones entre els assistents.

En acabar l'acte de presentació, es va organitzar un ball social molt animat amb la degustació de productes que cada un dels participants va aportar, allargant-se l'acte fins a les 22 hores. També es va anunciar que el diumenge proper, dia 6, està prevista una trobada as Castell a les 18 hores a la plaça de l'Esplanada.