Els parlaments i el lliurament de distintius van precedir un bon dinar de paella - JJ

TW
0

La diada que anualment organitza la Germandat de Donants de Sang de Menorca arreplegà ahir més de 200 persones al Poliesportiu Municipal de Ferreries, on fruïren d'uns actes plens d'afecte cap els altres i d'agermanament.

Rafel Comellas, president de l'entitat, té molt clar que aquesta diada és un acte festiu i alhora per difondre el missatge del perquè de l'entitat, i per agrair al donant la seva generositat envers els altres. En l'actualitat, són uns 3.500 el donants que d'una manera o altra estan registrats en la Germandat.

El president obrí l'acte donant la benvinguda a tot els assistents, posant de relleu l'ideari de l'associació, agraint el seu esforç, així com el dels diferents comerços que hi col·laboren.

Després de diversos parlaments de responsables del Banc de Sang i Teixits, el conseller Simón Gornés en representació del Govern balear, Salomé Cabrera en nom del Consell i diferents representats dels ajuntaments, es passà al reconeixements públic als donants, amb diploma per als qui porten deu donacions, placa per als de vint-i-cinc donacions, rellotge a les dones per les quaranta donacions i el mateix detall a les cinquanta donacions dels homes. Acte seguit es passà a l'actuació del grup Amics de sa Música i després arribà l'hora del dinar, una bona paella. La jornada acabà amb el sorteig de regals donats per diferents cases comercials.

Cal fer esment que l'acte començà tard pel retard dels polítics. Aquests han donat més importància a un acte electoral que a una diada plena d'entrega de la societat civil.