La gent va respondre a la cridada solidària - JJ

TW
0

Quan la causa és bona, la gent respon, o això és el que s'ha d'entendre davant la massiva resposta que els mercadalencs van donar a la gala benèfica organitzada per la parròquia de Sant Martí.

Dos eren els objectius, tal i com explicà el seu rector Joan Tutzó, per una banda aconseguir finançament per portar a terme la reparació del campanar de l'església, i per l'altra, seguir amb les línies d'ajuda a les persones amb necessitats amb risc d'exclusió.

La gala l'obrí el cantant local Miquel Mariano, qui interpretà cançons pròpies i d'altres autors, com Jaume Sisa. Joana Pons, acompanyada al piano per Mari Quintana, agafaren el relleu tot interpretant cançó menorquina i aconseguint captar l'interès de tots els presents.

El grup forneller No hi som tots també aportà la seva col·laboració, interpretant cançons menorquines, tot rememorant temps passats. La vetllada finalitzà amb la formació Som gospel, que oferí un repertori de cançó espiritual nord-americana. Amb la participació de dit grup, format per gent de diferents indrets de l'Illa, podríem dir que la gala comptà amb l'ajuda i aportació de tothom, mercadalencs, o no, i que s'assoliren els objectius marcats, recaptar diners i conscienciar.

Cal fer esment que, abans i al llarg de la vesprada, hi havia coques a la venda al vestíbul de la Sala Multifuncional, on tingué lloc la gala i que l'Ajuntament cedí gratuïtament per a tal ocasió, i que l'acte comptà amb presència del bisbe Salvador Giménez.