Èxit. L’auditori va quedar petit i s’habilitaren noves localitats. Els músics quedaren meravellats amb l’acollida - V.C.

TW
0

Èxit rotund amb uns músics meravellats per la resposta de la gent. El públic omplí de gom a gom el concert per Mestre Bartomeu Carreras (Alaior, 1899 - Ciutadella, 1971) protagonitzat per sa Banda de Ciutadella, sota la direcció de Joan Mesquida.

La sala polivalent del Canal Salat es va quedar petita amb menorquins arribats de tota l'Illa, sobretot la família d'Alaior, lloc on va néixer Carreras.

L'esdeveniment -on també participaren diferents solistes i l'orquestrina- va tenir lloc amb motiu de la presentació d'un disc amb l'estil propi del prolífic compositor que deixà a Menorca un important llegat musical. El cd és la segona part del projecte d'investigació iniciat, ara fa tres anys, pel trompetista Vicent Garcia. Un treball discogràfic en què han intervingut 33 músics.

Rosa Carreras, néta del compositor, s'encarregà de presentar un emotiu acte al que assistiren quasi 600 persones. Els solistes Ricardo Bosch, Ricardo Lluch, Quim Alzina, Susana Muñoz, Ana Gener i Cristina Álvarez interpretaren el "Capricho núm. 3" amb Andrij Lemeck (flauta) i Esperança Rotger (piano); "Galopando Voy" amb Ricardo Bosch (veu de baix) i Esperança Rotger (piano); "Un imposible", Siscu Riudavets (baríton) i Esperança Rotger (piano); "Muñequita de Nácar" amb Cristina Álvarez (soprano) i Esperança Rotger (piano); i el "Cor a capella a 4 veus".

L'orquestrina interpretà "Me robaste una rosa", amb la veu solista de Clara Gorrias; "Romanza de trombón" amb el trombó solista Héctor Garcia), "Juan Bugie Bugie" i "Una ilusión de amor". Mentre que sa Banda va tocar "Camino de Triana", "Amargura" i "Virgen de Monte Toro". Davant les peticions del públic van haver de fer dos bisos: la santjoanera "Alfons III" i "Camino de Triana".

El cd és a la venda a Viatges Magon, la llibreria Pau i Tot Música a un preu de 10 euros.