oferta atractiva. El públic pot trobar en el Mercat Nadalenc (fins el dimarts, de 10 a 21 hores) tot tipus d’objectes i productes per a preparar els regals i obsequis de les festes de Nadal. - Paco Sturla

TW
0

El Mercat Nadalenc de Ciutadella obrí ahir les portes baix el tendal de la plaça des Pins amb molt d'ambient i afluència de gent. La diversitat d'expositors va ser un atractiu per al públic, com a aperitiu del Nadal. No obstant, el bon temps refredà les compres. Segons una de les participants a la fira, "si encara fa calor, la gent no es fa a la idea que les festes són a prop".

Enguany el Mercat Nadalenc compta amb varietat d'expositors, un total de 24, tres més que l'edició de l'any passat. El públic pot trobar a la fira tot tipus de productes per a començar a pensar amb els regals o per a la decoració de la casa. Es poden trobar antiguitats; elements decoratius de Nadal i elements del Betlem; joieria artesana; bijuteria; dolços, caramels i torrons; treballs d'arader; formatges i embotits; i ninots i il·lustracions, entre la diversitat d'oferta; com també les parades de Comerç Just, Mans Unides i la Protectora d'Animals de Ciutadella. Tot i així, segons reconeixia ahir un dels expositors, a la gent encara li costa comprar de cara el Nadal. "Hi ha hagut molta gent, però poc gastar. Però és important que participem a mercats i fires per a que la gent vegi els productes. És una manera de donar-nos a conèixer. Si quedam aturats, malament", comentava un altre responsable d'una parada.

Tot i que el primer dia va ser fluix en vendes, els expositors no perden l'ànim. El Mercat Nadalenc romandrà obert avui, demà dilluns i dimarts, de 10 a 21 hores. Els expositors animen a la gent a atracar-se a la fira, a mirar l'oferta i a engrescar-se de cara el Nadal. De fet, l'envelat instal·lat a Es Pins vol funcionar aquests dies com a dinamitzador de la zona.