Els padrins. Cada una de les noves campanes foses a l’abadia alemanya de Santa Maria Laach està dedicada a un prevere mort - Gemma Andreu

TW
0

L'església de Santa Maria va celebrar ahir una missa especial, amb la benedicció per part del bisbe, monsenyor Salvador Giménez, de les quatre noves campanes, procedents de l'abadia benedictina de Laach (Alemanya) i donades pel matrimoni Scollar i Herrnbrodt.
Abans, l'arquitecte Jesús Cardona, va fer la presentació del nou paviment de Santa Maria i explicà els motius de la seva renovació.

Les noves campanes es van mostrar davant del presbiteri, juntament amb les quatre que ja es van entregar fa dos anys. Formaran un conjunt instrumental extraordinari el dia que es pugin al campanar de Santa Maria. Cada una d'elles té com a padrí a un prevere mort, lligat a la parròquia. Els noms propis són: Vicente Macián; Miquel Tutzó; Alberto Valls i Abelardo Benítez. La campana major té com a padrí a Jaume Cots. El bisbe de Menorca les va beneir. A la celebració hi va participar el monjo fundidor de Laach Michael Reuters.