TW
0

El Centre Educatiu La Salle, va inaugurar el passat divendres dia 16, el monumental betlem, que és cada any, un dels grans atractius de les Festes de Nadal. Davant una nodrida assistència de autoritats i convidats es va donar a conèixer el pessebre, el més gran del poble en que a més de totes les figures característiques d'aquestes construccions, estan representats tots els antics oficis i mestres artesans que suposaven així com animals de pastura i elements que eren el nucli natural de les poblacions. També casetes rústiques pedres, muntanyes, rius, tot un espectacle que té moviment i que deixa bocabadats, els infants que el visiten. Una acurada confecció que denota moltes hores de dedicació a l'equip realitzador.

La presidenta de l'APIMA Tina Mascaró va dirigir unes paraules als assistents, manifestant la gratitud de l'Associació per la col·laboració de tots els que han contribuït a la confecció del betlem i seguidament va prendre la paraula la directora del Col·legi, Immaculada Goñalons que va manifestar l'alegria per, un anys més poder seguir amb una tradició tan bella com és els Betlems , que s'hauria de mantenir, va dir, sempre i també va donar les gràcies a tot l'equip que havia dedicat moltes hores, de forma altruista a dur a terme tant preciosa realització. Tancà el capítol d'intervencions l'alcaldesa Coya Sugrañes que va comentar la il·lusió posada per tots els components de l'equip executor del Betlem amb la seva construcció i agraí a La Salle aquest esdeveniment que cada any contribueix més a viure l'esperit de la Nativitat.

Seguidament foren inaugurats els altres dos atractius oferts per aquest Centre Educatiu, com és la gran atracció dels petits per els personatges en Periquet i na Guideta i la Tómbola de Nadal que aquest anys s'ubiquen al carrer Pare Huguet.