Giménez. Recorda la transcendència de la celebració del Nadal - Archivo

TW
0

El bisbe de la Diòcesi de Menorca, monsenyor Salvador Giménez, davant la proximitat de la festa de Nadal 2011, ha formulat una crida a les persones de bona voluntat, creients i no creients, per tal que, entre tots, tinguem disposició a ajudar els necessitats. "Ajudeu -ha pregat el bisbe Salvador- amb els vostres pensaments paraules, desitjos i accions als altres (malalts, aturats, immigrants, discapacitats, trencats pel desamor i ancians que estan tots sols) a ser feliços i al fet que tinguin la mateixa felicitat que demanem per a nosaltres".

La celebració de Nadal de dia 25, quan Jesús és nat, ens arriba l'hora propícia per a la revisió de quina és la nostra conducta social. Per a monsenyor Salvador, en aquesta data "recordem i celebrem aquest entranyable succés. Fa 2011 anys que tots els cristians ens alegrem, ens qüestionem les conseqüències que per a la nostra vida té aquest singular fet que enllaça amb la història de la salvació referida en la Sagrada Escriptura i experimentada per nosaltres en els nostres dies. Celebrem ara amb mil elements diferents tot el que mira a l'exterior, carrers, llars, escoles i comerços. I, sobretot, tot el que mira al nostre interior, canvi de vida per concretar el que ens regala Crist amb el seu naixement. Caritas ens recorda la senzillesa en el viure perquè uns altres, tots, puguin senzillament viure. La nostra celebració més significativa és l'Eucaristia. Acudiu a ella en aquests dies i ompliu-vos de l'alegria i el goig del Nen-Déu", ha considerat en darrer terme el prelat de Menorca.

Els mitjans interessats poden trobar el missatge de Nadal sencer al Full Dominical corresponent al número 1.538, a aquest enllaç: http://dl.dropbox.com/u/42354113/full%201538.pdf