TW
0

Una avaria en el subministrament d'Endesa obligà dilluns fosquet a suspendre la funció de l'obra "Els Pastorets", que es representava a Ciutadella. El Grup de Teatre Sant Miquel feia cinc minuts que havia començat la interpretació de la segona part de la peça tradicional nadalenca quan se n'anà el llum i el teatre de Sant Miquel quedà a les fosques.

L'ensurt va crear confusió en un primer moment. A l'auditori hi havia uns 200 espectadors, entre famílies, pares, àvies i fills. La directora de la companyia de teatre, Mari Genestar, afirma que tot i l'incident, "el públic va saber respondre molt bé".

Després de comprovar que l'avaria afectava una part del carrer ses Andrones, on s'ubica el teatre, i una zona del nucli antic, representants de la companyia van contactar de forma reiterada amb Endesa per avisar del fall elèctric que en aquells moments impedia la representació d'una obra que havia convocat unes 200 persones. Mentre, segons informa la directora, els responsables de l'equip tècnic van poder connectar un focus per donar llum a l'auditori que romania en penombra.

La directora informà als espectadors de la incidència i demanà disculpes al públic. "Tot i haver-hi molts fillets, la gent va saber ser comprensiva al tractar-se d'una avaria aliena a la companyia i no es van perdre els nervis.

El públic va saber esperar i tenir paciència, tot i la il·lusió de veure la representació", comenta. La majoria dels espectadors van quedar asseguts als seients, esperant una solució. No obstant, després de quasi una hora d'espera i en veure que el subministrament elèctric no es normalitzava, els responsables de la companyia de teatre van decidir suspendre la funció.

"En la llarga història d'"Els Pastorets' no ens havia passat mai", diu la directora. Genestar lamenta la tardança de l'empresa elèctrica en reparar l'avaria, tot i les telefonades i precs que van fer. La companyia oferirà la segona part de la funció per als espectadors afectats, aquest divendres a les 19.30 hores. Una hora després es farà la darrera representació de la temporada de Nadal.