Diversió. Al Pavelló es poden fer una gran diversitat d’activitats, una iniciativa que està obtenint una gran acollida, sobretot per part dels més petits. - Paco Sturla

TW
0

Uns 200 fillets i filletes van participar ahir dematí en la primera jornada d'activitats de "Nadal al Pavelló Municipal", una alternativa lúdica per als infants durant aquestes vacances.

La iniciativa, que s'estendrà fins divendres, es divideix en dos grups d'edat, de quatre a set anys i de vuit a onze anys. La demanda ha estat més alta per part dels nens més petits, amb unes 180 inscripcions, mentre que només hi han pres part una trentena de fillets de la segona franja d'edat.

A l'interior del Pavelló s'han muntat castells inflables, llits elàstics, tirolines i pèndols, i es poden practicar esports com el futbol, el bàsquet o el tir amb arc. També hi ha espais per als tallers, com la sala de psicomotricitat, i d'altres, a l'exterior del recinte, per activitats com els karts o les bicicletes.

Horaris

L'Ajuntament ha previst que els fillets nascuts entre els anys 2000 i 2003 puguin passar pel Pavelló avui i divendres entre les 9 i les 13 hores i demà de les 16 a les 19 hores. Mentre, els nascuts entre el 2004 i el 2007 hi podran participar avui i divendres capvespre (de 16 a 19 hores) i demà dematí (de 9 a 13 hores). El preu és de 6 euros els matins i 5,50 els capvespres.