Visita. El Carter Reial va arribar ahir a Maó i Sant Lluís per tal d’arreplegar les cartes i fer-les arribar ràpidament a les tres Majestats - Javier

TW
0

El Patge Reial va continuar ahir la seva visita per l'Illa per recollir totes les cartes dels fillets menorquins perquè cap d'ells es quedi sense regals.

A Sant Lluís, l'enviat de les Majestats els Mags va atendre totes les peticions, que no van ser poques, dels més menuts de la casa a la carpa del Pla de sa Creu.

Els més petits de Maó el van poder rebre al Teatre Principal, on la il·lusió per lliurar els seus desitjos a aquesta carter era clar en uns rostres carregats d'innocència.

Curiosament, l'enviat dels d'Orient no va dubtar en signar el document reivindicatiu de la Plataforma El Transport Ofega Menorca, ja que els va contar que havia arribat a l'Illa en vaixell perquè l'avió era massa car. Així mateix, el Patge Reial farà arribar la carta que el col·lectiu ha escrit als Reis Mags per tal que portin de regal un transport digne per a Menorca.