TW
0

Una cita amb el minimalisme i la tendresa. El Teatre del Casino 17 de Gener de Ciutadella acollirà aquest capvespre, a partir de les 21.30 hores, "Íntim", un espectacle en el que la veu de la soprano Maria Camps es combinarà amb les notes de la guitarra de Pere Arguimbau per tal d'oferir un suggerent repertori de cançó francesa, boleros i temes clàssics anglosaxons que promet.

"Hem fet un tractament de les cançons íntim, d'ací el títol del concert, minimalista, en el que la guitarra fa un acompanyament gairebé contrapuntístic a la veu, cosa que fa possible la gran qualitat de Pere Arguimbau", subratlla Camps. Per a la cantant aquest és un dels punts forts del recital, però no l'únic.

"No serem dalt de l'escenari sinó a peu de terra, entre la gent, amb una amplificació mínima per donar un poc més de cós a la música. La idea és que sembli una trobada entre amics, donar més pes a la proximitat, per açò hem triat aquest espai, un concert així exigeix llocs més aviat reduïts", explica Camps, qui es mostra molt satisfeta del resultat d'aquest format.

"La idea va sorgir de forma casual. El Club de Jubilats d'Alaior em va demanar si podia col·laborar en el seu Mes Cultural que desenvoluparen al novembre i m'ha agradat cada cop més a mesura que hem anant treballant el repertori. És un gust treballar amb Pere i poder optar per aquest format que mai havia fet", afegeix la soprano, qui podria actuar en el marc del Sopar de Sant Antoni que organitza Editorial Menorca. A més d'aquestes cites, Camps i Arguimbau repetiran el concert a Maó, al Teatre de l'Orfeó, el proper 28 de gener, a partir de les 21 hores; i as Mercadal, el 12 de febrer, a la Sala Multifuncional, a les 19 hores.