Matilde Muñiz i Noelia Mas van estrenar ahir a la tarda l’obra teatral "La Terra i en Bep" a l’Orfeón Mahonés - Paco Sturla

TW
0

La senyoreta Hortènsia és una mestra jubilada una mica excèntrica i aventurera que pren cada dia el té envoltada de nens a qui els fa viatjar a un món màgic, lúdic però sobre tot didàctic. Acompanyada d'en Bep, el seu amic el conillet Benet, i una pila de llibres, Hortènsia posa rumb a la seva imaginació per explicar-los el conte de "La Terra i en Bep", una història fantàstica on els més petits de la casa descobriran el significat de les coves subterrànies, els formiguers, els minerals o els volcans, entre altres formacions geològiques. Això sí, serà un armari l'encarregat de treure a la llum tots aquests misteris amagats de la Terra.

Aquesta és la història que pares, avis i fills van poder assaborir ahir al teatre de l'Orfeón Mahonés i que podran tornar a veure avui i demà a les 18 hores.
L'espectacle "La Terra i en Bep", creat per Mô Teatre, és dirigit i protagonitzat per Matilde Muñiz amb la col·laboració escènica de l'artista Noelia Mas.

Segons explica Muñiz, és un espectacle familiar que inclou diferents llenguatges com el teatre d'objectes, d'ombres, de titelles, amb el suport de la música, la dansa i la comicitat. Malgrat Muñiz no vulgui desvetllar el final de l'obra assenyala que "mitjançant una història lúdica i divertida s'explica, entre altres aspectes, que el desert és la terra més gastada o que la lava quan es refreda es converteix en la terra més nova".

Aquesta obra va ser estrenada per Mô Teatre el mes de febrer de l'any 2002 i amb ella el grup de creació va oferir més de 40 representacions per totes les escoles i municipis de l'Illa.

Cal apuntar que els assessors artístics han estat Andreu Sánchez i Jordi Odrí.