Actes. Fires, exposició fotogràfica col·lectiva i la Copa Menorca del Joc de la Bolla, primeres propostes de la Diada a Ciutadella, Maó i Sant Lluís - Paco Sturla

TW
0

La celebració de la Diada comença a escalfar motors. La Fira de Sant Antoni de Ciutadella va quedar ahir inaugurada, d'igual manera com la que s'estrena enguany a Maó, que s'afegeix a la tradició firaire tot aprofitant la Diada de Menorca.

A Ponent, la fira va obrir les seves portes a les 10 del matí, amb la presència de 19 dels 20 expositors que hi han confirmat presència (una de les carpes no s'havia obert al matí).

L'ambient, com sempre, agradable, amb una variada oferta d'objectes artesanals a disposició del públic, des de productes agroalimentaris com ara formatges, vins de la terra, embotits (de Vic, La Garrotxa, olives, pans artesans o conserves com anxoves, i d'altres com poden ser els expositors ja habituals de mestres artesans com el ganiveter o el llauner que venen cada any de Mallorca, i d'altres que ofereixen productes de cuir o de bijuteria, entre d'altres.

Per altra banda, ahir fosquet va quedar inaugurada la "II Exposició fotogràfica col·lectiva de Sant Antoni", en un acte en el que es va fer una projecció de diapositives de "Ciutadella Antiga" al Casino 17 de Gener. I poc després, a Ferreries tenia lloc el primer dels tres concerts que la Banda de Música de la localitat oferirà amb motiu de la festa del patró.

A Llevant, la fira s'estrenava a Maó, al bell mig del poble, a les places Constitució i Colón, contribuint a enriquir el matí de dissabte, mentre que San Lluís acollia al capvespre la Copa Menorca del Joc de la Bolla, organitzada pel Centre Cultural i Esportiu de Sant Lluís.