Suport. El públic va estalonar aquesta iniciativa solidària a favor dels fillets i les filletes que estan afectats de càncer. - Carles Mascaró

TW
0

L'Associació de Pares de Nins amb Càncer de Balears va celebrar anit la seva gala benèfica, un esdeveniment organitzat per la Unió d'Antics Alumnes Salesians de Ciutadella, i que es va fer al teatre de Calós. Un bon nombre de persones va omplir la sala en una ocasió especial com la d'ahir, i van poder presenciar un espectacle ben variat, carregat d'actuacions de tot tipus.

La gala, que tenia l'inici previst a les 21 hores, va comptar amb la participació de cantants com Cristina Àlvarez o el grup Xalandrí, així com també amb les dolces veus dels fillets i filletes de l'Escolania de la Catedral de Menorca, que van delectar el públic amb les seves interpretacions.

A l'espectacle també hi va tenir cabuda el teatre, amb els membres del D9 Don Bosco Teatre, i amb els alumnes d'Extraescolars de Teatre del col·legi de Calós. També van donar suport a la iniciativa els joves del Club DOSA, els ballarins argentins Mariela i Daniel, així com les participants del curs de ball en línia de l'Esplai i el mag Oliver Maldonado. Va ser una gala entretinguda i variada, però també carregada d'emocions, per la importància que tenen les iniciatives com aquesta, que serveixen per mirar de contribuir en la lluita contra una malaltia, el càncer, especialment dura quan es tracta de fillets.