Miquel Àngel Maria - J.J.

TW
0

Potser el premi literari més antic de Menorca, i quasi segur el què amb més participació compta, la trenta novena edició del premi literari Francesc d'Albranca la guanyat, en la categoria absoluta, Miquel Àngel Maria Ballester, amb el relat "Silenci".

Una narració de versa sobre un periodista, que no ho era, radiofònic, que en una de les seves emissions, fallà el corrent elèctric i queda muda la ràdio un minut el que ens porta a una història força interessant.

Pel que fa al resta de premiats en les diferents categories, cal recordar que són molts els alumnes dels tres centres educatius del poble que hi participen, foren: categoria A cinquè curs, Toni Caballo Allès ( "El boletaire afortunat"), del 6è curs, Tomeu Marquès Pelegrí ("Els petits Humanoides"), Categoria B. 1r d'ESO, Marta Barber Gomila ("Si, el meu besavi ha aixecat el cap", i 2n d'ESO, Paula Bagur Triay ("Ostres, no, dia ennuvolat"). Categoria C. 3r d'ESO, Josep Gayón Arguimbau ("Terres de llegenda"), i Sara Riudavets amb " Típic i Avorrit".

Tots els guardonats, foren obsequiats amb tres exemplars dels llibrets de publicacions de l'Ajuntament de Ferreries.